Lördag 27 juli 2024 går Rantrampet MTB 2024 av stapeln!
Loppet passar cyklister av de flesta slag då banan går på lättcyklade, trevliga skogsvägar och skogsstigar. Loppet är seedningsgrundande för Cykelvasan. Nytt för i år är en ny sträckning på 60 km!
Startavgift (+100 kr för efteranmälan)
60 km – 400 kr (tävlingsklass)
22 km – 200 kr (motionsklass)
Föranmälan till och med onsdag 24/7 görs genom att fylla i detta formulär: https://forms.gle/6dfj4URf9g93orsA9
Inbetalning av startavgiften via Swish: 123 388 038 2, ange Rantrampet, namn och klass i betalningen. Efteranmälan kan också göras på plats från kl. 08.30 mot en extra avgift.
Omklädningsrum med dusch och WC finns att tillgå under hela dagen intill starten på Råneå IP där hamburgare, fika och läsk finns till försäljning.
Pris delas ut till de tre bästa damerna och herrarna i tävlingsklass. Alla deltagare tävlar om utlottningspriser på startnumret!
Starttider:
60 km startar 10.00
24 km startar 10:30
Loppet går går på enklare skogsstigar, skogsvägar och grusvägar samt en kortare bit på asfalt. Det finns två ”teknikpartier” (ca 500 m och ca 2 km) som går på stig som är av mer teknisk karaktär, med en del stenar och rötter. Dessa är markerade längs banan och även ett segment på Strava.
Banmarkering:
Skyltning med pilar vid svängar och korsningar. Pilar på marken av varselfärgad sprayfärg. Snitslar finns med jämna mellanrum längs hela banan. Distansmarkering var 5:e kilometer samt sista 5 km. Funktionärer finns vid vissa platser längs banan.
Deltagande i loppet sker på egen risk och cykelhjälm är ett krav. Om du bryter loppet måste du kontakta tävlingsledningen.
Varmt välkomna till en härlig dag på cykeln!
Kontakta oss gärna här på messenger eller via mail: skidklubbranea@gmail.com